Bejelentésstar-wars1-6.5mp.eu
star wars4ever

MENÜ


Keresés a honlapon

AlderaanAlderaan található a Core Worlds, volt a második bolygó a Alderaan rendszerben, és a hazai számos híres hősök, köztük Leia Organa Solo, Bail Organa, és Ulic Qel-Droma. Híres galaxywide annak érintetlen szépsége, Alderaanians dolgozott együtt, és mintegy a föld megőrzése annyi a természeti környezet, amennyire csak lehetett.

Egy kísérletet a Grand Moff Tarkin és a Galaktikus Birodalom, hogy megfélemlítsék a galaxis-ba szerint a fegyvertelen és békés Alderaan bolygó elpusztult az első Halálcsillag a 0 YE (35:3:7).

Terrain
Alderaan a hegyek

Megvizsgálta a "Ragyogás Star" a Core Worlds, vad gyepek és a régi hegységek uralták a bolygó a földfelszín. Nagy óceánok és szétszórt beltenger feltéve, hogy a bolygó ideális feltételeket a sokféle növény-és állatvilág alakult ki. Mint ilyen, Alderaan volt Anyabolygó néhány galaxis leghíresebb állatok, mint például a nerf és a thranta. Alderaanian városok gyakran épített nagy figyelmet fordítanak, hogy a természetet. Az egyik ilyen város, szakadékba város épült a falak egy kanyon, szinte láthatatlan felülről. Mások épültek gólyalábakon Partvonal mentén, vagy a sarki jég. A főváros, Aldera, híres egyetem, épült egy kis sziget közepén a kaldera.
A Petrified halom a Killiks a kastélyban Lands

A kastély földek, a továbbra is a Killik halmokban állt a néma tanúskodik, hogy az őshonos fajok, hogy eltűnt, ismeretlen okból. Filozófusok, költők, művészek és gyakran meglátogatta a vár Föld az ihletet és a meditáció.

Alderaan otthona volt több mint nyolcezer alfaja, fű és még nagyobb számú vadvirágok. A növények is egy hatalmas különféle fűszerek, gyógynövények, és a szemek. A bolygó nem volt nagy óceánok, de még egy sarki jégsapka. A többi Alderaan a felszíni víz állt, több ezer tó és összekötő utak.
Fauna

Alderaan sok ritka faj nem látta sehol a galaxisban, és számos közös lények. Között több említésre méltó is volt:

* Nerf
* Grazer
* Thranta
* Stalking madár
* Manka macska
* Gyapjas lepke
* Kecses teremtés
* Tenger-egér

szerkesztés Társaság
Egyetem Alderaan

Alderaanian kultúra értékelik az oktatás, az előadó-és képzőművészet, és békés határozatok a konfliktusok. Helyezték a nagy értékű részvételüket a Galaktikus Szenátusban és később, a császári egyenértékű. A Alderaanians folyamatosan törekedett a harmonikus létezését a környezetbe, nyilvánvaló számára az integráció során a társadalom a természetes terep az Alderaan. Alderaanians ismert volt a szeretet a filozófia.

Egy átlagos Alderaanian nagyon képzett és művelt. Költők és művészek virágzott a Alderaanon. A szépség költözött a toll a költők, míg a hatalmas füves szolgált vászon fű festmények. Alderaan is híres konyha. A sokféle fűszer-és gyógynövények lehetővé szakácsok a kísérletet, és hozzon létre néhány, a legjobb ételeket a galaxisban. Gőzölt Alderaanian fűszerezett bor kedvelt ital a sok közül.

Néhány Alderaan fő export is a bor, a művészet, és a luxuscikkek.
szerkesztés kormány
Aldera, a bolygó fővárosa

Bár a demokratikus társadalom, Alderaan élén egy örökletes alkotmányos monarchia, a királyi ház Organa elnökölt a Legfelsőbb Bíróság és jogalkotási legfelsőbb tanácsa Alderaan. Az uralkodók már többféleképpen viseli a címet: "herceg", "első elnöke," Queen "és az" alkirály ". Hagyományosan, az örököse Alderaan trón is szolgál a legfelsőbb tanácsa és az Alderaan kifejezés Alderaan szenátora. A vezír segített az uralkodó szabály.

Alderaan kormánya szándékosan megállította magát annyira megkérdőjelezték elhagyó űrjármű vagy oda érkezik a bolygón.

Évtizedek előtt a Clone Wars, a politikai konfliktus a magas házak Alderaan keletkezett. Ez a konfliktus, az úgynevezett Alderaan Ascendancy Contention, eredménye volt képtelen a nagy család (köztük a House of Organa és a House of Antillák) választhatnak a következő alkirálya Alderaan. Három külön szavazás nem engedett győztes, és így a Alderaanians kérte Jedi közvetítés megoldására az állítást. A Jedi, köztük Jorus C`baoth, úgy a bonyolult a helyzet, és úgy döntött, hogy a Ház Organa viselte a jogos igényt a trónra.

Bail Organa volt a vezetője Alderaan volt a bolygón, amikor elpusztult, míg az örököse, és (titokban-elfogadott) lánya Leia szolgált Alderaan szenátora a birodalmi szenátus.
Ismert Queens az Alderaan

* Queen Mazicia Organa (22 YE előtt -? YE)
* Queen Breha Organa (pre vagy után 22 YE-0 YE)

Miután az Alderaan megsemmisítése a 0 YE, nem királyné volt a cím hivatalosan, bár Leia Organa Solo is azt állítják, hogy a cím.
Ismert első elnökök és / vagy alkirályok az Alderaan

* Bail Organa szenátor

Ismert szenátorai az Alderaan

* Szenátor Ravein (ismeretlen YE)

A Killik

* Szenátor Agrippa Aldrete (pre-33 YE)
* Szenátor Bail Antillák (-32 YE) [4]
* Bail Organa szenátor (32 YE-YE 1)
* Szenátor Leia Organa (1 YE-0 YE)
* Leia Organa szenátor (5 YU YU-11)
* Szenátor Cal Omas (-28 YU)


előtti Köztársaság

Az 1.000.000 YE a natív Killiks alakult ki a legintelligensebb Nonsentient faj a bolygón.

Az őshonos Killiks épült a vár körül tájai Oroboro 35000 YE.

Egy bizonyos ponton, a Killiks gyarmatosította közeli Alsakan. Vitték el Alderaan 30000 YE a Celestials elfogyasztása után minden Alderaan természeti erőforrások, és a hosszú hittek kihalt az emberiség, amíg újra felmerült az Ismeretlen Régiók. Az emberi telepesek jöttek a Coruscant bolygót, keresztül Herglic kereskedelmi birodalom, a 27500 YE és épített békés civilizáció harmóniában a természettel.
Alderaan, 3653 YE, a szerződés aláírását a Coruscant
Régi Köztársaság

Alderaan volt Core alapítója a Galaktikus Köztársaság 25053 YE és az egyik rögzítési pontok a korai hiper feltárása. Alderaan központja Alderaan Royal Engineers, korai Köztársaság hajóács. Alderaanian telepesek állandó Nim Drovis. Alatt Mandalorian háborúk, a bolygó fenyegette invázió a erői Cassus Fett, hanem az egész inváziós erő idő előtt megtizedelte miatt való visszaélés egy ősi Sith ereklyét.

A csúcs a nagy galaktikus háború, a bolygó a béke és a nyugalom meghiúsította a teljes körű Sith Birodalom megszállása. A Sith-ek hamar elárasztják a helyi védelmi erők és vette az egész királyi család túszul. Válaszul, a Köztársaság és a Jedi munkacsoportot indított gyors ellentámadás ellen Sith; visszaszerzése a bolygót, és okoz, a súlyos vereséget a Sith-ek.

Ennek következtében a Sith invázió, a Alderaanian vezetés elfogadta a keményvonalas álláspontot militarista felé Sith birodalom a Galaktikus Szenátusban. YE 3653-ban, a Szerződés Coruscant véget ért az évszázados konfliktus mellett a Sith Birodalom, amelyet korábban indított pusztító támadást a galaktikus főváros Coruscant. Tiltakozásul a Alderaanian trónörökös kiment a szenátus és visszavonta Alderaan a Köztársaság.

A trónörökös tevékenységének létrehozott sokkal felosztással Alderaanon. Bár sok támogatta tetteit, másokat felháborodott ezen elszakadás Köztársaság. A válság súlyosbodott a gyilkosság a herceg és a felesége halála néhány nappal később. A Alderaanian Parlament hamar szakadt szét belharc között rivális házak. A véres polgárháború gyorsan következett, amikor az egyik ezek a házak megkísérelt katonai államcsíny.

Az ezt követő Csillagközi hidegháború között Köztársaság és a Sith-ek, a bolygó volt a helyszíne számos határon csatározások és a proxy csaták között Köztársaság és a Sith erők. Köztársaság támogatta Ház Organa, míg a Sith-ek mögött kisebb királyi ház, amely arra törekedett, hogy visszaszerezzék a trónra. Míg egyik fél sem volt a katonai erők Alderaan, a polgári háború Alderaan segített váltott visszatérés a teljes körű konfliktus a két szuperhatalom.

Az elmúlt öt évszázad a Régi Köztársaság, Alderaan nemesség volt ismert, hogy élvezze a tenger gyümölcsei származó Lamaredd által forgalmazott Bartyn finomságokkal.

Egy bizonyos pont után a konfliktus, Alderaan feltehetően csatlakozott Köztársaság. 27 YE, hogy személyesen védi Jedi mester Eeth Koth alatt Ashaar Khorda válság.
A klónok háborúja
A Tantive IV földek Aldera 19 YE, közvetlenül vége után a klónok háborúja.

Egészében véve, Alderaan határozottan ellenezte a katonai Creation Act, voltak saját Alderaan Biztonsági Részlet, de hű maradt a Köztársaságban a klónok háborúja. Alderaan megengedett Menekültek Segélyező Mozgalom rendezni kényszerült emigránsok származó Ando és más szeparatista világok, aki akart maradni Köztársaság polgárainak. Miatt segítséget e bujdosók, Alderaan támadták személyesen (szinte "megsemmisítésének"), a General Grievous.

Az emelkedés a New Order, Queen Breha Organa és Bail Organa alkirály elfogadta Leia Amidala Skywalkert. A Galaktikus Birodalom erőszakos felmondta a Jedi Praxeum a bolygón, bár néhány diák menekült. Nem sokkal később, Jedi Knight Ylenic It`kla vezette maradványa a Caamasi embereket, hogy rendezze az Alderaan után Palpatine elhagyatott Caamas. Ylenic szolgált Trustant a Caamasi Remnant és tanácsadója Organas.
A Galaktikus Polgárháború
A Halálcsillag szövőszék felett Alderaanon.

Közvetlenül azután, hogy megalakult a Galaktikus Birodalom, Alderaan wracked-ellenes tiltakozások Imperial, főleg a külföldi menekültek, akik most kénytelenek fizetni túlzott adó hazatérni. Alderaan végül lett menedéket a lázadó elemek kívánó harcot a növekvő elnyomás a birodalom, amely segített a bolygó nagyon bukását.

Amikor Bail Organa, Garm Bel Iblis, és Mon Mothma hivatalosan létrehozta a Lázadó Szövetség, sokan önként Alderaanians erőforrásaikat és életét, annak ellenére, hogy még friss emlék a klónok háborúja. Sok korai harcosok a Szövetség, és azt követően is sok a vezetők és tisztek voltak Alderaanian.

Szörnyűségei után a Clone Wars, Alderaan a fregattok és könnyű cirkáló is lebontották, és a világ fegyver került a hajóra a fegyvertár hadihajó egy esélyt. A hajó volt programozva, hogy folyamatosan ugrani, ha hiper-ig hívta haza a Nagy Tanács. Nem lett volna lehetőségük.
Alderaan megsemmisítése

"Nem! Alderaanon nyugodt. Jelenleg nincs fegyver! Nem tudsz esetleg ...!"
Te inkább egy másik cél? A katonai cél? Akkor nevet a rendszer! "
-Leia és Wilhuff Tarkin

Alderaan megsemmisül.
Lázadó propaganda erőfeszítések után Alderaan megsemmisítése

Röviddel pusztulása után Despayre, Alderaan volt az első stratégiai cél az első Halálcsillag. Egy demonstrációs jogkörének Leia, Grand Moff Tarkin Wilhuff megsemmisítését rendelték haza, annak ellenére, Leia tiltakozását. Miközben ő azt állította, a bolygó fegyvertelenül, azt mondta, hogy volt valami a legerősebb védelem a Birodalomban.

Amikor a Death Star lövész Tenn Graneet dobta a kapcsolót, hogy kezdeményezzen az elsődleges gyújtás, elektromos eredt a hypermatter reaktor révén superlaser, kijönnek a szuper luminális sebességgel. A fény tolt nagy része Alderaan tömegének a hipertérbe, így a bolygó nova.

A halálesetek a több milliárd érző ember okozta hatalmas zavart a Force. Obi-Wan Kenobi érezte, hogy a zavar, miközben útban az Alderaan rendszer, és azt mondta, Luke Skywalker, hogy úgy érezte, "mint egy nagy, sok-sok hang kiáltott rémülten előtt hirtelen elnémul." A Halálcsillag, Erő-érzékeny stormtrooper Nova Stihl elájultam a megrázkódtatástól az érzékelő minden halálos Alderaan, és Leia is érezhető volt a zavar a Force, bár ő nem tudott rá érzékenység abban az időben.

A terv drasztikusan visszájára fordult, vezetői több ezer ember a Szövetség okoz, még a Core Worlds és a küldő sok bolygó a Középső Perem a nyílt lázadás. Számos Alderaanians szolgálatot a császári hadsereg átállt a Lázadó Szövetség miután tudomást szerzett a Anyabolygó pusztulását - köztük a disszidensek volt a TIE pilóta Tycho Celchu. A császáriak megpróbálták kitűző az oka Alderaan pusztulását a Rebels, megtartva néhány ember hű a Birodalom, azonban meggyőződése, kevés.
A Post-Destruction

"A védelmi rendszer Alderaan annak ellenére, hogy a szenátorok tiltakozó ellenkezőleg, volt olyan erős, mint bármely a Birodalomban."
Grand Moff Tarkin-

A Temető az Alderaan

Az Alderaan maradványai váltak ismertté, mint a temető, és sokan Alderaanians akik a bolygón, amikor Alderaan elpusztult végre egy privát ceremónia úgynevezett visszatérő, és ez lő kapszula töltött ajándék a barátok és a család. Néhány Alderaanian Száműzöttek, aki nevezték magukat, a Guardians, vette a járőrözés a Graveyard, hogy megakadályozzák kalózok ból ellopja a kapszulát. Ezek Alderaanians tartottak meglehetősen nagyra között az emigráció. Han Solo és csapata a Millennium Falcon, az elsők között, hogy látogasson el a Temető.

A hónap elteltével Alderaan megsemmisítése, birodalmi ügynökök gyakran lesben hajók ellátására Visszatérő szertartás. Ők szálltak a hajókat, és letartóztatták az utasok és a személyzet. A Lázadó Szövetség úgy vesztegzár a Graveyard, mivel ezek a császári intézkedések is túl kockázatos a Szövetség.

A 0 YU egy csoportja Alderaanians alakult a gyarmatot Ejolus, de kiirtották a Birodalom mindössze nyolc hónappal azután, hogy Anyabolygó pusztulását. azonban, röviddel azután, Ejolus gyarmat volt, kiirtották, a megmaradt menekültek tettek a Az Alderaan Szövetség, ki adta ki tartózkodási Új Alderaan, amely fedezte a Lázadók Szövetsége.
szerkesztés A színfalak mögött

A kezelés során, piszkozat, a második tervezet, és a harmadik tervezetét Egy új remény a 1974-1975, Alderaan volt a neve, a főváros az Új Galaktikus Birodalom. És abban az időben, úgy írták le, mint egy óriás gáz bolygót, hogy hasonlított Bespin, egy város, Cloud City hasonlított rá.

Az eredeti neve a második tervezetet Egy új remény az, mi lesz Alderaan Organa Major. Aquilae, Utapau és Ophuchi is szóba került a neve a világ részlegesen felelnek meg Alderaanon.

Alderaan (arabul al-Ain dhirā "," a két mérő-rudak "), a valós név egy elavult asterism tartalmazó csillagok általában rendelt a csillagképek Canis Major és a Gemini. Az igazi élet star néven Aldebaran is egy hasonló nevet.

A magyar hősi verset, Szigeti veszedelem-(1645-46 írt Miklós Zrínyi Miklós a "pap" a török hadsereg az úgynevezett "Alderán". Tudott magyarázatot álmokat, és ő gyakorolta az iszlám teológia.

Az is lehetséges, hogy Alderaan tisztelgés a Buzz Aldrin, az egyik az űrhajósok az Apollo-11 küldetés a holdra.

Grindelwald Svájcban volt scouted a Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja, hogy elfog lemez fotózás backdrops a bolygón Alderaanon.

A dal "Californication" a Red Hot Chili Peppers tartalmazza a dalszövegeket "Space lehet a végső határ / De készült egy hollywoodi pincében / És Alderaan nincs messze, hogy a Californication."


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!