Bejelentésstar-wars1-6.5mp.eu
star wars4ever

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Yavin IVYavin 4-en volt, egyike a három hold lakhatóvá kering a gázóriás Yavin. Volt fedezni a dzsungelben és esőerdők, és annak ellenére, hogy a távoli és ismeretlen, ez fontos szerepet játszik a galaktikus események szolgáló alap a Szövetség visszaállítása Köztársaságban a Yavin-i csata és a csatatér más csatákban A Galaktikus Polgárháború.

szerkesztés Földrajz
elemét észlelheti
Yavin 4-en

Yavin 4-en állt az olvadt fém mag, vastag, mozdulatlan kis megkönnyebbülés szilikát héja. Az útburkolat készült a négy kontinens, amely elszámolni hatvanhét százaléka a Hold felszínét. Ezek a kontinensen többnyire tartozó nagy burjánzó trópusi dzsungel a magas előtetők bár volt még néhány hegyi hegygerincek, mint a Yunteh hegység, vulkánok által dominált, mint a Nicolo és Borundi Peaks.

Yavin 4-en is volt hat egymással óceánok fedezte a fennmaradó harminchárom százalékát a hold. Volt is nagy tengerparttal tengeren a Holdon. Mivel viszonylag fiatal a világ, a dzsungel apró hold tapasztalt jelentős mennyiségű geotermikus aktivitást. A nagy folyók folyt drasztikusan vulkáni magasságokba, majd követte a több ütemben kanyargós keresztül dzsungel.

Amikor a cserkész Wetyin`s Colony a Setor fedezte fel a Hold előtti évtizedekben a jelenlegi korszak a telepesek nevezték ezeket a kontinens nevét Starloft, Swivven, Koos és Wetyin, de a felderítők végül elhagyta a holdat.
Fajok

Yavin 4-en hatalmas, burjánzó trópusi dzsungel öntött bővelkedik az élet. Whisper madár röppent felett sűrű őserdő lombkorona. Csomag fán Woolamanders gyümölcsökkel táplálkozott a sűrű dzsungelben lombkorona. A fák is otthont egy rágcsáló faj ismert Stintarils.

A nagy és bozontos növényevők ismert runyips gyökeres át a bozótot a fák alatt. A hold a folyók is öntött az élet vízi gundarks, nyálkás szalamandrák, kristály kígyók, rákok ismert horgászok, crawlfish, kanyargós thyrsl és páncélozott angolnák. Raj az ördögi piranha-bogarak mosott a levegő ijesztő raj vadászat a ragadozó.

Yavin 4-en tapasztalt két szélsőséges évszakok, a nedves évszak, ami miatt heves viharok, és egy ennek megfelelő száraz évszak.
Szerkesztés
Régi Köztársaság korában
Sith Stronghold

"Ez a Yavin egyszerre volt szép és rettenetes Isten a Massassi. Feloldotta a szemüket az ég, de tenni a szívüket a kis-és félelmetes."
-Streen, hogy Luke Skywalker elolvasása után a könyvei Massassi.

Naga Sadow felügyelő építésének egyik halántékát.

YE 5000-ban, a Sith Lord Naga Sadow menekült Yavin 4-en az ő zászlóshajó együtt egy sereg Massassi harcosok leverését követően az ő Sith erők alatt a Nagy Hyperspace háború a Galaktikus Köztársaságban. Ezután végzett Sith alkímiai kísérleteket saját Massassi harcosok, így azok változékonysága vörös bőrű humanoid a félelmetes, vad, púpos ragadozók. Annak ellenére, hogy ezeket a visszaéléseket, s Massassi rabszolgák bántak vele, mint egy isten, épület hatalmas templomok, tele kincs, hogy tartsák tiszteletben a Sith Lord.

Sadow is tartozékait magát a Sith szarkofág, ahol továbbra is kómában van, mint a trance évszázadok, várva, hogy valaki hívja fel hatalmát, és továbbra is a történelem a Sith-ek. Maradt a tetszhalál-ig 4400 YE, ha egy bukott Jedi nevű Freedon Nadd érkezett a Yavin 4-en. Addigra, a leszármazottai már Massassi átruházott egy primitív vadászó-harcos társadalomban. Az első, a Massassi rátámadtak bár ő használja a Force csodálkoztak azok, aki emlékeztetett arra, az aranykor a Sith-ek. Ezután megmutatta neki, ahol a Sötét Úr pihent, várva a többi Dark Jedi. Nadd akkor ébredt Naga Sadow, aki megtanította őt az, ahogyan a Sith-ig, mint ahogy azt a Sith természetének, Nadd megölte, egyre Sötét Úr.

Évszázaddal később, az 3997 YE, a bukott Jedi Exar Kun a Yavin 4-en ment, a tanácsadás a sötét oldal szellemét Freedon Nadd. Ott fedezte fel a Massassi, aki megpróbálta feláldozni őt egy szörnyeteg vadállat alkímiai származású alatt a fő templom. Ugyanakkor a sötét hatalmak sikerült menteni magát. A sötét oldala megnyilvánulása Freedon Nadd meg, elégedett Kun fellépések és arra hivatkozva, őt az ő szövetségese - bár Exar Kun hallani sem ezt, és inkább használta az újonnan felfedezett Sith-ek hatáskörét, hogy elpusztítsa Nadd.

Mivel az új Dark Lord of the Sith, ő rabszolgái a Massassi, és átvette a Yavin 4-en. Ekkor használta Massassi rabszolgái építésére új Sith templomok és paloták alapján Sith építészet és célja, hogy összpontosítson sötét erők. Rabszolgáit is felfedezték zászlóshajója Naga Sadow alatt a romok egy régi templom Massassi. Ő is teremtett ördögi Sithspawn beleértve a csata hydras, terentateks, Éjszakai Beast. A Sith Lord is bebörtönzött lelkét a gyermekek a Massassi egy rosszindulatú Dark Side ismert eszközzel a Golden Globe.

Később, Kun szövetkezett magát a Krath - egy másik csoport fekete-siders alapján az Empress Teta rendszert vezetése alatt Aleema Keto és egy bukott Jedi Ulic Qel-Droma. Ezután elment a Jedi világ Ossus és a felvett húsz Jedi az ügyét, így kezdődik a Testvériség a Sith-ek. YE 3996-ban, Exar Kun együtt ő Krath Mandalorian és szövetségesei háborút vívott a Köztársaság és a Jedi. A Jedi végül érvényesült, és össze erejüket egy támadás a Yavin 4-en. Mivel azonban a keringve Jedi flottát indított a falon a fény oldalán erő, amely bombázták a dzsungelben hold, Kun összeszedte a Massassi követői a Nagy Templom és a lecsepegtetett életük energiák felszabadítása érdekében a lelkét a testétől, és fektessenek be a környező struktúrákat ahol továbbra is az évezredek.
[Szerkesztés] Jedi Tisztító
Yavin 4-en a Yavin-rendszer idején a Jedi Civil War.

A Jedi támadás elmosódott nagy a dzsungel, és égett a templom komplexum olyan mértékben, hogy semmi sem marad életben. A támadás után, a Jedi létrehozott egy föld alatti város a hold, és használta, hogy módosítsa a légkör a hold egy dzsungel állami és helyreállításának elősegítése a bolygó ökológiai és biztosítja, hogy Kun sohasem ébresztette fel. A Massassi volt kiirtották ennek eredményeként, bár egyesek kimaradtak a hold űrhajó. Más törzsek is maradt, amíg a Galaktikus Polgárháború, rejtett mélyen a dzsungel. Alatt Nagy Hunt, a hold távolítani terentateks a Jedi. A Jedi végül elhagyta Yavin, vesztes pálya ezen Lost City a Jedi, de a későbbi években legalább egy személy is tudta a helyét, mint a "Jedi herceg" Ken volt rejtve van egy barna köpenyes Jedi mester. A város végül újra felfedezték a Luke Skywalker, aki beszorult a szélhámos Kadann, a Legfelsőbb próféta a próféták a Dark Side, ott.

Körülbelül négyszáz évvel korábban a Battle of Yavin, a Kushiban Jedi mester Ikrit jött a hold, és fedezte fel a Golden Globe belül Palotája Woolamander. Nem sikerült megtörni az átkot, és szabad a számtalan csapdába esett Massassi gyerekek, s megvárta, amíg valaki jött, aki tudott.
Anakin Skywalker követően Ginivex osztályú Starfighter a Yavin 4-en során a klónok háborúja.

A Wolhanian expedíció a régészek vizsgálták a Massassi romok. Ők felfedeztek egy lapos dombormű Jedi és a Sith-ek küzdenek a Nagy Hyperspace háború, valamint a Sith kehely. Mindkét elem került a gyűjtemény a Palpatine főkancellár.

Ideje alatt a Clone Wars, Anakin Skywalker lánctalpas Asajj Ventress a Yavin 4-en utána támadás Köztársaság starfighters a csata Muunilinst. Hogy itt volt, hogy ő megsemmisült Anakin`s Jedi Starfighter szabott, az Azure Angel, valamint a gyilkos a klón katonák, hogy Anakin magával vitte. Anakin és Asajj volt az első párbaj a vastag dzsungel és a Massassi romok, amíg Anakin rossz helyzetű neki, és bekopogott tőle az egyik a templomok. Volt feltételezhetően meghalt, és levette a lány Ginivex osztályú Starfighter.
A császári korszak
Rebel Base

"Ez az, ahol az összes idealisták lógni, hallom."
-Han Solo, hogy Luke Skywalker

Lázadó X-Wing starfighters hagyva Yavin IV folytatni a Death Star csata előtt a Yavin.

1 YE Sullustan kísérleti Dr`uun Unnh scouted a hold, mint egy lehetséges bázisa a Forradalom. A hold otthont a Lázadó Szövetség legfőbb katonai bázis, Massassi állomás épült, a Nagy Templom a Massassi előtt és alatt a csata Yavin. A Rebels létre ezt a bázist megszüntetését követően a korábbi bázis a Dantooine bolygón. A Galaktikus Birodalom törekedett, hogy használja fel az új űrállomás superweapon, a Death Star I, hogy elpusztítsák a kis dzsungelben hold, és a lázadás leverésére. Követően az Alderaan megsemmisítése, a birodalom küldött sereg stormtroopers megerősítésére Rebel jelenlétét a Holdon. Ők fedezték fel a lázadókat, és létrehozott egy monitoring előőrs a Massassi Arena. Miután a csetepaté, egy kis erő a X-szárnyú és Y-szárnyú starfighters küldtek, hogy elpusztítsa a Halálcsillag, de a legtöbb öltek meg a támadásban. Az időben segítséget barátja Han Solo, Luke Skywalker volt képes tüzet a proton torpedót egy kis kipufogógáz termikus port egy kis árkot az északi pólus közelében, ezzel tönkretéve a vasútállomás és a megtakarítási Yavin 4-en. A nagy ünnepséget tartottak követően Halálcsillag pusztítása, ahol Leia adományozott érmek a becsület után Luke Skywalker és Han Solo, valamint a wookie másodpilóta, Chewbacca.

Ez a csata néven vált ismertté, mint a Battle of Yavin, és annak időpontját használják galaxywide jelölésére események. Események előtt, a Battle of Yavin vannak jelölve YE, és az események után bekövetkező vannak jelölve YU. Néhány nappal a csata után, Solo és Chewbacca ellopta ősi Sith kincseket a templomok, és eladta őket, finanszírozására cserékre pusztító Rebel veszteségek és a Halálcsillag.
Imperial Onslaught

A lázadók továbbra is a Holdon 6 hónappal később, míg végül menekülés a császári blokádot. Yavin IV kért segítséget a Defiance védelme érdekében, hogy evakuációs hajót az űrben. Általános Jan Dodonna maradt, fújt egy templom kárt tegyen a császári csapatok. Alapján a titkos megfigyelése Mara Jade, Darth Vader kiűzték a maradék földre csapatok és elfoglalták a sérült Dodonna, akit Vader hallgatták ki, amíg Dodonna kiderült a lázadók jelenléte Reytha. Dodonna később bebörtönözték fedélzetén Lusankya, bár a legtöbb Rebels, sőt Mara Jade, tévesen hitt holtan. A Birodalom, majd elfoglalták a hold.
Az ősi templom Massassi által használt Rebels a bázis előtt felfedezése a Birodalom 0 YE.

A birodalom fenn egy katonai bázis, a munkaügyi elõõrs, és a bányászati előőrs a bolygón. Erre válaszul a lázadók létre új alap a bolygón, hogy zaklatni a császáriak, de egy más helyen, mint a korábbi Massassi állomás. A császáriak kénytelenek voltak megépíteni egy új adóalap után az eredeti elfogták a lázadók.
Új Köztársaság korában

Leverését követően a Galaktikus Birodalom 4 YU az Endor-i csata, az Új Köztársaság feltehetően vette vissza a dzsungelben hold a Birodalom. A kis falu Vornez jött létre, és a szenátus Planetary Intelligence Network volt a központja a Yavin 4-en bár később helyébe Új Köztársaság Intelligence.
Jedi Oktatási Központ
A csoport Jedi rajtaütés egy császári Pusztító.

11 YU, Jedi mester Luke Skywalker Yavin 4-en választották, mint a telek részére a Jedik Praxeum és a központ az ő New Jedi Order, miután megkapta az engedélyt a New Köztársaság. Utazásai során, fölfedezte több Force-sensitives és végül úgy érezte, készen áll, hogy a vonat az új Jedi. Ez az első osztályú állt tizenkét tanulók Luke, mint a tanár. Néhányan azok közül tizenkét voltak Kam és Tionne Solusar, Kirana Ti, Madurrin, Kyle Katarn, Dorsk 81, Brakiss, Corran Horn, Streen, és Gantoris. Más Jedi csatlakozni sokkal azután került Kyp Durron, Cilghal, Mara Jade, és a Dal Konur.

Nem tartott sokáig, mielőtt kiderült, hogy nincs minden rendben az Akadémián. A szellem Exar Kun, Sith Lord, kísértetjárta templom a Holdon, és elkezdte befolyásolni Lukács hallgatók felé a sötét oldalra. Kun támadtak Luke, hogy kényszeríti kómába, és Kyp Durron, az egyik legígéretesebb hallgató, elmenekült az Akadémia a Sun Crusher, wreaking pusztítást a galaxis és megsemmisítésének a császári várat világ Caridà. Végül Luke volt ébredt, és a Sith szellem vereséget szenvedett a közös Jedi támadó köztük az akkor még csecsemő Solo ikrek.

12 YU, admirális Daala majd altengernagy Gilad Pellaeon megtámadta a Jedi Praxeum a flotta 12 Star rombolót, valamint a Super Star Destroyer Knight Hammer. Légiói Stormtroopers és a földi támadás járművek is kirobbantott a Jedi, aki harcolt vissza segítségével a Force vezetni a császáriak, hogy a széleit a Yavin-rendszer azonban Dorsk 81 megölték a folyamatban.

Még abban az évben, a Birodalom Reborn alatt Desann és admirális Galak Fyyar megtámadta a Jedi Praxeum bár ők is kerülhető meg erőfeszítéseit a Jedi és Új Köztársaság szövetségesei. Mert az ő hősi akciók, Kyle Katarn úgy döntött, hogy csatlakozzon az Új Jedi Rend.
véletlen felfedezések
A csata a Yavin IV dúl.

22 YU, Anakin Solo (a legfiatalabb a Solo gyermek) és Tahiri Veila fedezte fel a Golden Globe és az Kushiban Jedi mester Ikrit során annak feltárása, hogy az omladozó kastély a Woolamander. Segítségével Ikrit és az ősi Massassi metszetek találhatók a Palota és a közeli Yavin 8, a pár szakított az átka a Golden Globe, így szabad a befogott Massassi gyerekek.

23 YU során annak feltárása, hogy a környező dzsungel, a Solo ikrek Jacen és Jaina, valamint barátaikkal Tenel Ka és Lowbacca felfedezték a roncsok egy TIE Fighter a csata Yavin. Sajnos, a pilóta a jármű Qorl ismét megjelent, és megtette a Solo ikrek túsz, arra kényszerítve őket, hogy helyrehozza a sérült hajót, mielőtt menekülés a hiper, hogy csatlakozzon a Birodalom.

Még abban az évben, a Jedi Praxeum támadták meg a sötét oldal Shadow Akadémia és az Imperial felkelés csoport második Imperium. Ezeket azonban vereséget szenvedett az együttes erőfeszítéseinek a Jedi és Új Köztársaság szövetségesei.
Yuuzhan Vong háború
Praxeum a Destruction

Az első évben a Yuuzhan Vong háború, a hold volt védve a Yuuzhan Vong keresztül használja az Erő létrehozásához illuzórikussá előrejelzés, a technika kölcsönzött a Fallanassi. Azonban a Jedi Praxeum elpusztult a Yuuzhan Vong 26 YU. A Peace Brigade / Yuuzhan Vong győzelem volt, részben amiatt, hogy az Új Köztársaság nem volt hajlandó támogatást nyújt a Jedi. Addigra a legtöbb Jedi már mozgósított katonai akcióra, és csak a legfiatalabb Jedi adeptusok és a gyakornokok maradt a Jedi Praxeum. Megsemmisítését az "eretnek Jeedai előírt" nagy morális lökést a Yuuzhan Vong.

A Jedi Anakin Solo és a csempész Talon Karrde drogbáró, valamint a személyes flotta sikerült kiüríteni a túlnyomó többsége a többi Jedi hallgatók, bár a Kushiban Jedi mester Ikrit megölte a Peace Brigade csapatok és Tahiri Veila elfogták.
Yuuzhan Vong Foglalkozás
Az összetett formálója a Yavin 4-en.

A Yavin 4-en a kezükben, a Yuuzhan Vong kezdeményezett Vongforming programot a hold segítségével damuteks, hogy lelapul a régi templomok Massassi majd kolónia létrehozása. Eközben a Mester Shaper Mezhan Kwaad és az ő tanítványa Nen Yim kezdett kísérleteket végző Tahiri, hogy megkísérelje agymosás őt helyettesíti őt személyiség, hogy a Riina Kwaad az azonosság alakult ki az emlékek másolt Nen Yim saját gyermekkorát.

Ahelyett, hogy a barátja Tahiri szenvednek az az ellenség kezére, Anakin ment a küldetése, hogy megmentse. Segítségével Qorl aki eking meg az élet a dzsungelben óta a vereség a második Birodalom és a szégyen Yuuzhan Vong Vua Rapuung, Anakin sikerült beszivárogni a Yuuzhan Vong összetett álcázott, mint egy rabszolga.

Míg az ellenség bázisát, Anakin megtudta, hogy Vua Rapuung valaha egy képzett harcos. Egyszer volt viszonya Mezhan Kwaad. Amikor Rapuung úgy döntött, hogy megszakít az ügyet, Kwaad, félt ő mutatják viszonyuk, fertőzött meg a vírus, ami miatt a testét, hogy utasítsák el implantátumokat kapott után eszkaláció, teszi hozzá a szégyenkezve One. Rapuung, azonban tudta, hogy Kwaad volt a felelős. Szembesülnek a közös ellenség, Rapuung megállapodtak abban, hogy segítse a mentési Anakin Tahiri azzal a feltétellel, hogy segítene neki szembenézni Kwaad.

Együtt, ez sikerült is a damutek, ahol Kwaad volt az átalakításnak Tahiri elhiteti volt Riina Kwaad. Ők aztán harcoltak az utat egy űrsikló, hogy sor Kwaad, Nen Yim és Tahiri. Előtt több száz Yuuzhan Vong kezdve formáló, Warriors, a munkavállalók a szégyen Ones, Rapuung szembe egykori szeretője, aki most már kiderült, hogy gyakorló eretnekség, és követelte, ő választ, hogy az istenek felelősséggel shaming, vagy ha ő volt. Kwaad elismerte, ő játszotta, majd halálos sebet Rapuung egy fegyvert rejtett a lány Shaper Hand.

Haldokló, adta Anakin Solo és Tahiri Veila elég ideje elmenekülni. Anakin és Tahiri menekült, valamint Qorl és a többiek, a javított teherszállító. Ez az esemény indult a legenda között szégyenkezve Ones, hogy azt mondta, hogy megváltotta az ő halála, így az elején Jeedai Eretnek. Tagja ennek a szektának látta, hogy a Jedi a megváltók, nem pedig ellenségek.
szerkesztés A színfalak mögött

A valós világ helyét Yavin 4-en a romok egy ősi maja várost Tikal, Guatemala.

A legtöbb felvétel a megközelítések Yavin 4-en a világűrből csak ismétli, vagy másolatát a Millennium Falcon megközelítést Egy új remény, az egyetlen változás, hogy a hajó csere.

A PC-s játék Star Wars: Rebellion tévedésből hely Yavin 4-en a Sumitra ágazat.

Az online játék Star Wars Galaxies tud két rejtett Jedi enklávék a bolygón, egy világos és egy sötét. Ezek szolgáltak a találkozásra és a Jedi a játék, és őrizték a két CL 500 Jedi Sentinel. Mivel a 7. fejezet, az enklávékat már nem a használat, valamint a Sentinel eltávolították, de a romok a enklávék még látogatható.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!