Bejelentésstar-wars1-6.5mp.eu
star wars4ever

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Boba FettBoba Fett egy mandalor harcos és fejvadász volt. A hírhedt Jango Fett klónja, a Yavini Csata előtt 32 évvel készült Fett sok másolatával együtt, akik a Galaktikus Köztársaság Hadseregét alkották. Kivételes klón volt, az egyedüli, aki Jango fiaként nevelkedett. Jango sok időt töltött az oktatásával, tanította, hogy később ő is egy képzett fejvadász lehessen, mint előtte az apja. 22 évvel a Yavini Csata előtt Jango-t megölték a Geonózisi Csatában, ami elindította a Klónháborúkat.

Fettnek korán fel kellett nőnie. Olyanoktól kapott munkákat, mint Jabba a Hutt, és fiatal kora ellenére hírnévre tett szert. Amikor megalapították a Birodalmat, az tökéletes környezetté vált számára. A következő évtizedekben úgy ismerték, mint a Galaxis legjobb fejvadászát, aki gyakran dolgozik a Birodalomnak is. Fett több alkalommal együtt harcolt Darth Vaderrel, és a Sith Nagyúr vonakodva bár, de tisztelte a fejvadászt.

Legnagyobb fogását a Yavini Csata után 3 évvel csinálta, amikor elfogta a Lázadó Szövetség hősévé vált Han Solo-t, és elvitte Jabbának. Egy évvel később, a Sarlacc-nál is a lázadók ellen harcolt, azonban Solo beleütötte a lény szájába. Annak ellenére, hogy az ismert történelemben ez eddig senkinek sem sikerült, habár nem sértetlenül, Fett megmenekült a Sarlacc-ból. Vasakaratának és mandalor páncéljának köszönhetően kiharcolta magát a szörny gyomrából. Visszatérve az életéhez, folytatta a munkáját fejvadászként. Volt egy Sintas Vel nevű felesége, egy Ailyn Vel nevű lánya, és egy Mirta Gev nevű unokája. Miután tett egy ígéretet a haldokló Fenn Shysa-nak, Fett Mandalore lett, és végül vezette át a mandalorokat a Yuuzhan Vong háborún, majd a Mandalore bolygónak és lakóinak megerősödésében is segített a Yuuzhan Vong bombázás után. Később Darth Vader unokáját, Jaina Solo-t is tanította, hogy a lány megölhesse ikertestvérét, Darth Caedus-t.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!