Bejelentésstar-wars1-6.5mp.eu
star wars4ever

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

KashyyykKashyyyk, más néven wookie Planet C, Edean, G5-623, és a világ wookie, egy Mid Rim bolygót. Ez volt a buja, wroshyr fákkal teli világban otthon a Wookiees. Tagja volt a Galaktikus Köztársaság, kiállta rabszolgaság a Galaktikus Birodalom, majd később csatlakozott az Új Köztársaságot.

természeti adottságai
Földrajz

"Ez a hely a vad és vad. Ez lelkesíti a vér, és tesz egy érzem ... élve."
-Juhani

Az alacsonyabb szintű Kashyyyk

Ha nincs axiális dönthető és egy tökéletesen kör alakú pályán, Kashyyyk tapasztalt egy folytonos szezonban. Ez áll a fémes mag olvadt, sziklás köpeny, és a szilikát rock kéreg. A bolygó négy kontinensen, így akár 40%-a felület, amely többnyire lefedett buja, wroshyr fa teli erdők, amelyek több kilométer magas. A bolygó volt egy kis mennyiségű sivatagi régióban az eső árnyéka a kis hegységek, valamint a nagy síkságon, beleértve a Woolwarricca régióban. A trópusi óceánok öv található szigetcsoport és hosszú korallzátonyok. Ezen felül, néhány homokos strand is található partján az óceánok. A Kashyyyk tengerpartok vonták be a barnás-fehér homok és a vastag fű. Kashyyyk legmagasabb csúcs Korrokrrayyo Mountain.

Sok a bolygó lehet, mint egy hatalmas mocsár - töltött vadon élő állatok és fedett nedves talaj és a nagy mennyiségű vizet. Az uralkodó ökológia lehet udvariasan le, mint a "réteges deathtrap", mint a veszélyek által benyújtott, a helyi élővilág nagyobb, mint az egyik leszállt az erdő felé padlón. Szerint a wookie kultúra, ez a függőleges környezet állt hét szintjét. Legnagyobb részét wookie civilizáció található a legfelső hetedik szinten, és még a legbátrabb Wookiees ritkán merészkedett alatt a negyedik szinten. Ellentétben a legtöbb, Chewbacca volt ismert, hogy az utazási alábbi e-jelölés a legtöbb pontot Wookiees. A földszinten volt ismert a Árnyékország, és néha a "notherworld" Flora

Mint korábban említettük, az wroshyr fák voltak a domináns növény. Wroshyr fák valóban egy nagy összefüggő szervezet, mint amikor két végtag gallyazásra rohant egymásba, akkor biztosítékkal együtt. A Wookiees következik nagy szimbolika e [9]. Jolee Bindo theorized, hogy a fajok wroshyr fa valójában idegen bolygóra, és elültetni a Végtelen Birodalom. Ezt megadott információk alapján egy Rakata számítógép közelében maradt az egyik régi Star Maps.

Az erdők a Kashyyyk tele voltak a hatalmas különböző növényi élet, sok a valamilyen formában a tudat. A Wookiees megtanultak kommunikálni ezekkel a növények és gyakran jött egy megértésének azok használatát. Erre példa volt a Szervezet növények, aki lehetővé tette a Wookiees a betakarítás régebbi gyökerei használni Élet Napja ünnepségeken.

A legtöbb más növény volt, parazitás a worshyr fák, nőtt a piszok zsebek hasadékok a fák, vagy a húsevő volt.
A pár nem-sejtek

Volt legalább két nagy húsevő növények az alsó szinten. Ezek közé tartozott a ragadozó, tüskés szőlőtőke, és a hírhedt Syren üzem, amely döntő szerepet játszott az elkövetkező kor rituálék különböző wookie törzsek. Mindkét növények tudja felhasználni serdülő Wookiees vagy teljesen kifejlett emberek.
Fauna

Lásd még: Kategória: lények a Kashyyyk

Mellett az elsődleges érző Wookiees, Kashyyyk otthont különböző fajok banthas, egy kis állomány a terentateks, és számos egyéb faj. Általában, a mélyebbre a dzsungelbe az egyik ment, a sokkal veszélyesebb az állatok vált. Emellett számos faj lakott a mélyebb részeken a dzsungel volt képes bio-foszforeszkáló, mivel a mélyebb rétegek az erdő volt örök sötétségben.
Végtelen Birodalom

"A fák maguk is idegenek."
Jolee-Bindo hogy Revan

A wookie város Rwookrrorro során a Jedi polgárháború

Évezredek előtt, köztük a Galaktikus Köztársaság, Kashyyyk tagja volt a világ a Rakatan végtelen birodalom. A felület magas szintű terraformálással a Rakata mezőgazdasági célra, de a birodalom összeomlása azok hagyták el terraformálásról gépek felügyelet nélkül, így a bolygó túlzottan nagy lombozatot.
Czerka Corporation és a rabszolgaság

YE 4020-ban, Kashyyyk fedezte Czerka Corporation, amely néven a bolygó első G5-623, majd, miután egy közvélemény-kutatás a részvényesek, Edean. Felismerték az Wookiees "erőt és kezdett rabszolgává őket. A 3993 YE során a Nagy Hunt, a Jedi Guun Han Saresh halt meg a harcok a bolygón terentatek.

Alatt Mandalorian háborúk, a Mandalorians úgy hódító Kashyyyk, bár végül is úgy határozott ellene, terveikről támadás is felgyújtását nagy szakasza erdei és üvegezéssel egész kontinensen annak érdekében, hogy valóban létre egy helyet a harcot. Valamikor után Mandalorian Wars kezdődött, önálló száműzött Jedi Jolee Bindo tett hazájának az erdő talaját a Kashyyyk. Zaalbar, egy wookie aki később segített Revan Jedi volt, elűzték Kashyyyk és testvére, Chuundar, bitorolt helyzete vezér apjától, Freyyr. Chuundar lehetővé tette a Czerka Corporation hogy Wookiees rabszolgák cserébe fegyverek. Freyyr bement a saját száműzetésében a Árnyékország a Kashyyyk. Czerka ellenőrzése a "Edean" volt, megzavarta, amikor 3956 YE, a rabszolgák wookie lakosság által vezetett Freyyr és Revan, megdöntötte a helyi vállalati központ és az összes kívülállók hajtott ki a bolygón.
Régi Köztársaság

Ez volt feltehetően egy idő után ez a Kashyyyk, hogy úgy döntött, hogy csatlakozik a Galaktikus Köztársaságban. A Wookiees fordított megtervezett a hiperhajtás egy Trandoshan hajó. Voltak üdvözölte a Köztársaság útján kapcsolatban a Corellians, Verpine, és Alderaanians.

Során az Új Sith Háborúk, a bolygó elfoglalta a Brotherhood of Darkness. A Sith-ek voltak, majd vereséget Valenthyne Farfalla, amiért megtisztelte a helyi törzsi vezetők.

Végül, Kashyyyk képviseltette magát a Galaktikus Szenátusban, a szenátor Yarua, hogy az utolsó Kashyyyk képviselője kitörése előtt a klónok háborúja. A Wookiees gyarmatosították mind a nagy hold a Kashyyyk, valamint más világ a rendszer, mint a Alaris Prime.

Néhány évvel a Naboo-i csata, a wookie Kereskedelmi Liga próbálta adót a Kereskedelmi Szövetség áru áthalad a Kashyyyk rendszer. Egy sereg B2 szuper harci droidok, Dooku gróf vezetésével, megérkezett a wookie Kereskedelmi Liga központja, és feloszlatta azt.
A klónok háborúja

"A jó kapcsolatok Wookiees, én."
-Yoda

A csata során Kashyyyk a végén a Clone Wars

Elején a Clone Wars, Kashyyyk maradt el nem kötelezett. Során a Sötét Kaszás Project, a Force Harvester talált Dooku gróf a Raxus Prime volt tesztelték a környező világ Alaris Prime, de a szeparatisták is száműzik a hold utána, véget vetve a közvetlen szeparatista veszélyt a rendszer. Egy kis támadás Kashyyyk is történt kicsit később, de ez is taszította, és a Kashyyyk megőrizte nem kötelezett testtartás tizennyolc hónapig a klónok háborúja.

A döntés, hogy milyen szerepet fog játszani a bolygó a konfliktus megállapított kezében számos wookie királyi családok keresztül eljárva a tanács által dominált King Grakchawwaa. Ő eredetileg javasolt a semlegesség, a részvétel korlátozott folytatott tárgyalások egyaránt Köztársaság és a Független Rendszerek Konföderációja, amely szerette volna ellenőrzése hiper útvonalát, valamint hogy az Wookiees "titkos kereskedelmi útvonalakat, hogy megzavarják a Köztársaság a kereskedelem és a kommunikáció, így számukra az előny a háborúban .

Azonban a General Grievous megunta a várakozás, és elrendelte a helyi Neimoidian parancsnokait, hogy indítsanak több szonda droidokat segíteni "meggyőzni" Grakchawwaa, hogy a helyes döntés. Ő volt a határán beleegyezett, hogy csatlakozzon a Konföderáció ki az önfenntartás, amikor híre jött, hogy az ő fia, Prince Rikummee, hogy véletlenül ölte meg a droidok. A harag is szövetkezett magát a Köztársaság végül arra kényszerítve a szeparatisták, hogy felmászik a tömeges invázió a záró szakaszában a háború.

Válaszul a Köztársaság feladott egy munkacsoportot vezette Yoda mester és a Clone Commander Gree megvédeni Kashyyyk. A tengerparti város Kachirho, együttes erővel klón katonák és Wookiees ellen harcolt a szeparatista droid megszállók, és Yoda magát részt a csatában. Annak ellenére, hogy túlnyomó szeparatista erők, a Köztársaság és a Wookiees győztesen a csatából a Kashyyyk, ha figyelembe rendkívül súlyos veszteségeket.
A toronymagas fák és gyönyörű strandok a Kashyyyk
Galaktikus Birodalom és a rabszolgaság

"Szeretném, ha minden wookie átöblített, hogy elfedje, még ha ez azt jelenti, égő erdők a földre!"
-Darth Vader

Császári erők támadást egy wookie város.

Azonban a győzelem volt a rövid életű a Wookiees. Az emelkedés a Galaktikus Birodalom, a Jedi a márkás ellenségei Köztársaság, mint Palpatine főkancellár tette magát császár és kezdeményezett Rend 66. A klón katonák ezután átvette az irányítást a Kashyyyk, megölve Luminara Unduli, küldés Quinlan Vos a leplezés, és arra kényszerítik, hogy Yoda diszkréten menekülési segítségével Tarfful és Chewbacca. A birodalom gyors volt, hogy elfojtsák Kashyyyk mellett átnevez ez "wookie Planet C" és a forgalomba alatt statárium.

Néhány hónappal később, egy csoport Jedi, beleértve Olee Starstone ment Kashyyyk keresni a többi Jedi, aki már járt ott. A Birodalom által vezetett Darth Vader, lánctalpas, és megtámadta a bolygót. Erre válaszul a Wookiees elnyomóik ellen fellázadt, de végül ezek nem jártak sikerrel. Klón katona próbált leszállni, de sok lőttek le elhagyatott Konföderációs fegyverek által használt Wookiees. Darth Vader partra, és megölt két Jedi, mielőtt megállította Mester Roan Shryne, aki szintén meghalt Vader kezét. Az orbitális flotta bombázta a bolygót, komoly károkat okozva a felszínen. Wookiees vagy elmenekült a bokrok, vagy a térbe, ahol megállították őket egy Detainer CC-2200 Interdictor cirkáló. Starstone volt szeletelő Filli Keserű slice-ba egy elhagyott FÁK hajó és összeomlik ez a Interdictor cirkáló. Sok menekült megszökött, beleértve a Starstone s Jedi barátai, Filli csempészet és az ő csoportja, és Chewbacca. A Birodalom elfoglalta a bolygót, amely lehetővé teszi majd, Moff Tarkin Wilhuff, az egyik a császári parancsnokok, hogy részt vett a csatában, hogy elfog Wookiees rabszolgaként, hogy segítsen a Halálcsillag I.

18 YE Vader küldték Kashyyyk lenyomozni és felszámolására Kento Marek, a Jedi diffúz aki rejtőzködik császári hatóságok. Vader és csapatai találkoztak nagy ellenállást váltott ki a helyi lakosság wookie, de végül Vader és az 501. Légió összetörni a felkelés. Aztán, jó helyzetű és Vader megölte Marek Kento egy fénykard párbaj, és elfogadta ellenfele fia Galenus Marek a vonat a fiút az ő titkos tanítványa Starkiller.

A Wookiees gyakran sújtja a rabszolga a szomszédos Trandosha és Mytaranor. A tanácsot a Trandoshans, a Birodalom kezdte el használni az erőteljes Wookiees elvégzésére rabszolgamunkára. Wookie foglyokat használtak számtalan birodalmi projektek, köztük a Maw telepítés. Mivel azonban ezek odaadás saját Anyabolygó, sok Wookiees volna elkerülni a császári helyőrség van, hogy újra a szeretett erdők fontos wookie ünnepek, mint a Life Day. Moff Darcc, a birodalmi kormányzó, aki úgy Kashyyyk bolygón az ő saját palotájában, hamis egyezséget kötött a Trandoshan rabszolga Pekt, kinevezési felügyelni az egész műveletet rabszolga.

2 YE, Leia Organa az Alderaan rendelte el Palpatine császár tartanak túszként a bolygón, annak érdekében, hogy tartsa őt örökbe apja Bail Organa, hogy beszéljek a Birodalom ellen. Leia volt, vigyázott a császári csapatok élén kapitány Ozzik Sturn, aki vadászni Wookiees a sport. Leia volt saját magán negyedévben, és végül találkozott Galen Marek, aki küldte keresett Bail a Jedi mester Rahm Kota. Leia megígérte, hogy feltárják a helyét az ő "apja", de csak akkor, ha Galenus volt képes megsemmisíteni a Skyhook, amelynek célja az volt átadását Wookiees offworld a rabszolgamunkára. Galenus élén az építkezés, megölte kapitány Sturn és megsemmisítésének a Skyhook. Hálás Galenus hősi tetteit, Leia közölte vele, hogy Bail utazott, hogy Felucia, ami egy egész eseménysort, hogy érte el tetőpontját, hogy aláírták a Koréliai Szerződés. Később, miután Marek halála a kezében Palpatine császár, Leia találkozott Bail, Mon Mothma, Garm Bel Iblis és Rahm Kota, és megalapította a Lázadók Szövetsége. Leia válogatott szimbóluma a Szövetség, a szimbólum a Marek család, a tiszteletére Galen Marek, a családja és az ő győzelme ellen Birodalom.
Az Új Köztársaság

Csata után az Endor, a Wookiees szabadult meg a rabszolgaság a Szövetség a Szabad Bolygók. A Nagai megpróbálták rabszolgává a faj, de ők voltak irtózik az Új Köztársaságot. Sajnos, a Wookiees "szabad volt hosszú életű. A Birodalom, miután megnyalta a sebeit, gyorsan visszaállították a jelenlét Kashyyyk és a leigázott Wookiees még egyszer. Mintegy 5 YU Han Solo és Chewbacca segített az uszító forradalom közötti lakosság, segített részben Lando Calrissian, Rogue Squadron, és Ackbar admirális. Kormányzó Darcc, Pekt és a Grand Admiral Peccati Syn öltek meg a csatában.

Kashyyyk képviselte az Új Köztársaság szenátus által Kerrithrarr, és a bolygó lett kulcsfontosságú aláíró és tagja a világ a Belső Tanács. A bolygó szintén üdvözölte a kereskedelem, valamint a város Thikkiiana lett jelentős exportőre számítástechnika. Azonban ez tette ki célul az ügynökök a második Birodalom 23 YU. A munkacsoport szerint Zekk házkutatást Thikkiiana számítógépén tárolja által használt második Imperium annak elleni háborúban az Új Köztársaságot.
Galaktikus Szövetség
A csata Kashyyyk

Alatt Yuuzhan Vong háború, Kashyyyk lenne fontos tagja a világ az Új Köztársaság és később, a Galaktikus Szövetség. A felszabadulás után a Coruscant végén a Yuuzhan Vong megszállás ünnepségek került sor a Kashyyyk.
Második Galaktikus Polgárháború

Később visszautasította, hogy kövesse vezetője az állami Jacen Solo és védett a Jedi, aki kijelentette magukat a Solo, így támadták meg a flotta miatt. Egyéni zászlóshajója, az Anakin Solo, kezdte célzó Kashyyyk erdők ez hosszú távú turbolasers, kezdve a Firestorm, amely életét követelik sok Wookiees és éget rengeteg erdő. A Szövetség átirányított flották a csata Kuat segíteni a Wookiees, így az esetleges vereség a Galaktikus Szövetség erői, bár sikerült megmenekülnie miatt a taktikai baklövés Szövetsége által Flotta. Ennek eredményeként, Kashyyyk csatlakozott a Jedi koalíció, de nem csatlakozott a Szövetség.
Második Imperial polgárháború

Az új Darth Krayt a Galaktikus Birodalom látott veszélyt a Wookiees, de tudta, jobban, mint hogy rabszolgává az egész fajt, mint az előző Galaktikus Birodalom volt. Ahelyett, hogy vágjam le a többi galaxis azzal, Kashyyyk blokád alá, és minden wookie spaceports és hajógyárak megsemmisült. Nem Wookiees mellett hagyhatta el, vagy látogasson el Kashyyyk nélkül birodalmi rend és HoloNet adatátvitel a bolygót teljesen vágva. Hitel-és kereskedők is lehetne jönnek és mennek, miután káromkodás mellett halálbüntetés nem adja Wookiees tájékoztatást az állam a többi galaxis, de a Wookiees magukat teljesen elszigetelt és nagyrészt egyedül maradt.
szerkesztés A színfalak mögött
A fa-ház concept art Ralph McQuarrie használják a Star Wars Holiday Special

Az eredeti tervezetét a Return of the Jedi szólított fel a második Halálcsillag építendő körül keringő Kashyyyk a wookie rabszolgamunkára. Nem volt csak később tervezetek a beállítás és a karakterek is megváltozott az erdő és a hold az Endor Ewoks.

A bolygó vezették be 1978-ban a Star Wars Holiday Special, és a végül megvalósult a nagy képernyőn a 2005-ben a Csillagok háborúja III: A Sithek bosszúja.

A Super Nintendo Super Star Wars játék, Chewbacca is szerepel, hogy érkezik Kazhyyyk.

A karakter a Star Trek: Voyager, Kashyk, hitték, hogy neveztek a wookie világot.

Egyesek szerint ellentmondás van a között ábrázolása Kashyyyk az EU-ban és annak ábrázolása a Sith-ek bosszúja. Míg a korábbi (pre-rothadás EU) ábrázolja, mint a Kashyyyk bolygón élők csak a fák és nem csökkenő a földre, az utóbbi ábrázolja a Földet, mint amelyek az óceánok és tengerpartok, és a lakosok élnek a földön. Ez az állítólagos ellentmondás könnyen magyarázható az, hogy a rothadás csak mutatott egy kis részét a bolygó, és hogy nem feltétlenül képviseli az elrendezése az egész bolygót. Ezen túlmenően, a Han Solo trilógia (különösen, Rebel Dawn) megemlíti, hogy Kashyyyk a partok.

Phuket thaiföldi és kínai Guilin, voltak helyek scouted a Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja, hogy elfog lemez fotózás backdrops a Kashyyyk bolygóról.

A PC-s játék Star Wars: Rebellion hibásan hozza Kashyyyk a Sumitra szektor a Külső Perem.
Kiejtés

"Én nem emlékszem a nevére, valami túl sok" Ks és "Ys. Hangzik, mintha te gargling ronto nyárson, amikor azt mondják, hogy."
-Mira

Kashyyyk azt mondták sokféleképpen. Első megjelenése a Star Wars Holiday Special, volt hangsúlyos / kazook /. A videojátékok Star Wars: Knights of the Old Köztársaság és a Star Wars: Köztársaság Commando, többek között, hogy ejtik / "Kaé?? K /. A G-canon kiejtés, hallottam a Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja, a / k?? Ik /. Ez a kiejtés is hallható a Star Wars: Empire at War. Star Wars: Battlefront II kiejtésének lényegében kombinációja az előző két: / "Kaé? Ik /.

A South Park epizódban Séf-segély ", ügyvéd Johnnie Cochran ejtik Kashyyyk a" Kishhik ".


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!