Bejelentésstar-wars1-6.5mp.eu
star wars4ever

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlapon

GeonosisGeonosis, úgynevezett Geonosia egyes bennszülött volt a bolygón a Geonosians, a Konföderáció első fővárosa, és két nagyobb droid öntödék.

Geológia és földrajz
Szeparatista hajók áthaladó jellemző Geonosian terep.

Geonosis volt egy nagy átmérőjű, de könnyű súlya és a sűrű légkörben. Egy gyenge mágneses tér, kemény napsugárzás viharok gyakoriak voltak, és a tömeges kihalások alkalmával történt. A legmakacsabb felszíni élőlények voltak alázatosak vörös alga rock, míg a félig-insectoid Geonosians hajtott a föld alatt. Ez állt egy apró olvadt mag a sziklás köpeny alkotó sziklás, sivatagos világ figyelemmel hirtelen árhullámok, hogy faragott nagy hegyvidéki szurdok. Víz álló 5%-át a felületet.

Ideje alatt a Geonosian szabály, sok a bolygó építészeti hasonló volt a megjelenése a termeszek halom, amely a kupolák és épületek épített barlangokban és rock tornyok. Ezért, egy könnyen hiba Geonosian épületek természetes képződmények és a bolygó lakatlan, nagy kincs háborúban.
Története

A távoli múltban, Geonosis legnagyobb hold elütötte egy kóbor üstökös, kiküldtek egy hatalmas romok kalapáltak, hogy a felület a romok előtt rendezésére egy gyűrű körül keringő szikla. Ez az esemény megölt több mint 99%-a Geonosis őshonos fajokat.

Több millió év alatt, a néhány lények, akik túlélték a pusztítást lassan megjavult a bolygót. Véletlenszerű meteor hatások folyamatosan weeded ki a gyengébb fajok, így csak az igazán ravasz, szívós és könyörtelen faj él. A Geonosians, az uralkodó életforma a bolygón, létre mind a három.

Miután a technikai beállítottságú Geonosians kapcsolatba a galaxis, a Baktoid Armor Műhely költözött több droid és fegyver öntödék a bolygót.
Nagy Galaktikus Háború
Az új Mandalore harcok a Houk gladiátor a Geonosis bolygón.

"Az arénák a Geonosis egy fiatal gladiátor-ra nőtt előtérbe, amelyben maga az új Mandalore, a cím nem jelentett évszázadokon át, a cím fenn a legnagyobb harcos a galaxisban, egy harcos méltó, hogy vezesse a Mandalorians."
-Gnost-Dural

Idején a nagy galaktikus háború, Geonosis volt híres a gladiátor játékok tartott a bolygón. Sok harcosok voltak Mandalorians, köztük egy fiatal harcos. Fölkelt a hírnév, végül kijelenti magát az új Mandalore. Ő rokon a Mandalorians a Sith Birodalom, feltűnő ellen a Galaktikus Köztársaságban.

Évekkel később, miután ő esetleges halála a kezében egy másik Mandalorian, kiderült, hogy a császári Intelligence már beszivárogtak a gladiátor arénában az egész galaxisban, mint támogatók, vezetők és gladiátorok. , Amit választottak a fiatalok Mandalorian azok bajnok, aki harcol kötélzet segítségével taktika mint drugging az ellenfél.
A klónok háborúja

"Tovább folyik a Geonosis, úgy érzem, mint már kiderült."
-Yoda

Slave I közeledik Geonosis.

24 YE, uralkodása alatt a főherceg Poggle a Kis-, geonosisi tagja lett a Független Rendszerek Konföderációja, amelyeken a bolygó gyárakat építeni a droid hadsereg. Két évvel később, 22 YE Poggle tervezett egy privát találkozón a Konföderáció vezetőinek a Geonosis bolygón. Azt várták, hogy ez alatt az ülésen a szervezet, hogy megalakult a gerincét a szeparatista mozgalom sodorná a forrásokat bocsátanak a Dooku gróf, az államfő a Konföderáció.

Tudtán kívül a szeparatisták, a tervek viselt háború ellen, a Galaktikus Köztársaság is meghallgatta a Jedi Knight Obi-Wan Kenobi, aki követte Jango Fett, a fejvadász által alkalmazott Dooku, a Geonosis. Kenobi sikerült továbbítja felfedezéséért, hogy a Padawan Anakin Skywalker, aki abban az időben található a Tatooine-ra, mielőtt elkapta a szeparatisták. Után retransmitting az információt a Jedi Tanács, Skywalker és Padmé Amidala, a Naboo szenátora, úgy döntött, hogy mentési Kenobi, de végül börtönben magukat.
A század a Delta-7 starfighters által vezetett Mace Windu, megközelítése Geonosis megmentésére Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker és Padmé Amidala.

Végül, Kenobi, Skywalker és Amidala vették a végrehajtás Geonosian arénában, és szembesültek ellen Acklay, a füst és a Nexu illetve, de sikerült a szabad magukat. A szeparatisták, viszont be harci droidok az arénába, kiváltó első csata a Geonosis, az első csatát a Clone Wars, a Jedi megerősítések által vezetett Mace Windu mester, kiderült, maguk között az állami és belépett az arénába, hogy szembeszálljon a droidokat. Miután egy hosszú csata között a droidokat és a Jedi, Yoda nagymester megérkezett az újonnan alakult Köztársaság hadserege, és megmentette a legyőzött Jedi erők. Miután a Konföderáció vereséget követően a bolygón, geonosisi elfoglalták a Köztársaság, és a folyamatosan erős ellenőrzés.

Jedi Knight Barriss Offee dolgozott Geonosis során a klónok háborúja.
[Szerkesztés] Második Köztársaság támadás
A második csata Geonosis

"Jó dolog e hibákat nem lehet cél."
Ismeretlen-klón kapitány előtt, hogy lövés le együtt a közlekedés

Valamivel később, a tervek egy új droid öntödei által finanszírozott szenátor Rush Clovis és a banki Klán tárta fel Amidala szenátor, ami akár egy másik csatát a bolygón. Jedi mesterek Ki-Adi-Mundi, Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker Jedi Knight vezetett támadást a Geonosis, hogy elpusztítsa Poggle a Kis új droid öntöde. Ugyanakkor a gyár kiderült, hogy erősen őrzött, és a támadás találkozott súlyos veszteségeket szenvedett a férfiak és anyagok. Lőtt le, és eltávolodik egymástól, Skywalker, Kenobi és Mundi voltak kénytelenek harcolni, hogy az utat, hogy az első elsődleges célja: a támadás átmeneti területre.

Skywalker és Tano végül megy keresztül egy kanyon, ahol a vár épült volna. Tönkretette a folyamatban. Ők fedezték fel Mundi mester, aki elindult egy alagútban, hogy végül benne sok embert veszít. Kenobi nem volt jobb. Ő volt a kerülete, hogy aktívan megsemmisítik a Bug erők és AAT tankok. Skywalker hívott erősítés és megsemmisítették a Geonosian erők. Onnan Skywalker és a Padawan kifosztották a pajzs generátor egy gyors stroke.

Luminara Unduli és Barriss Offee gyűlt össze, hogy segítsen hogy a gyár meg. Vezetnek a teljes frontális támadást, míg a Padawans megtalálták az utat a katakombák a gyárban, ahol Poggle és egy új "szuper tank" találta, és elment, hogy a bombákat, hogy azok már meg a Fő Reactor. Kívül, a taktikai droid küldött ki egy tucat tankok törés rájuk. Ezek mind megsemmisült egyfajta leleményes a Jedi mesterek. A Padawans vette a Reactor ki a Super Tank rakéta és majdnem feláldozta magát csinálni. Mentette meg őket a végén a gazdáik.
A Post-Clone Wars
A sivár felszíne Geonosis.

Ahogy a klónok háborúja véget ért, és a Köztársaság átalakított a Galaktikus Birodalom, Geonosis alatt maradt császári ellenőrzés. Geonosian tudósok szerepet játszott az építőiparban az első Halálcsillag. 3 YU közben üldöz a császári fuvarozó, amely már zavarta a Lázadó Szövetség támadás a birodalom műveletek Bakura, Ék-Antillák látogatott Geonosis, és megállapította, több, teljesen működőképes B1 harci droidok megmaradt a háború, valamint a Jedi Starfighter, amit használt, hogy elkerülje a bolygót. Nem sokkal ezután a Droid műveletek letette a Galaktikus Birodalom, amely végül hozta a hivatalos célból, hogy a szeparatista holdouts. Során csatában, három Imperial Escort fuvarozók végül is megsemmisült. Sarkli vette le a harci droidok egy összetört, de a munka, LAAT / i. A túlélő stormtroopers öltek meg a csata droidokat. Halála után Palpatine császár, Geonosis létre elszigetelődés politikája.

A bolygó megkímélte a Yuuzhan Vong invázió alatt.

Több év vége után a Yuuzhan Vong háború, Boba Fett visszatért a Geonosis exhumál apja marad, és temessék őket mellett lánya, Ailyn Vel, a Mandalore.
szerkesztés A színfalak mögött

Geonosis az egyetlen bolygó szerepelt a Star Wars filmeket, hogy egy természetes gyűrűrendszer.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!