Bejelentésstar-wars1-6.5mp.eu
star wars4ever

MENÜ


Keresés a honlapon

FeluciaFelucia, az eredetileg ismert Galuch, egy gomba borított, meglehetősen barátságtalan bolygó közötti Thanium és Mossak, és a közelében található a Perlemian kereskedelmi útvonal.

Ez lesz a legnagyobb FÁK-erőd alatt a klónok háborúja.


Leírás
Felucia sokszínű dzsungelében különböző növényeket.

Felucia volt a sokféle bizarr növények, gombák és állatok szinte gumi-szerű és áttetsző, valamint a hatalmas kancsók. Amikor a nap sütött, a környezet csillogott, mint a színes üveg. A legtöbb Felucia teljes egészében fedezi a párás, bűzös táj hatalmas gombás erdők, és a vadon élő állatok is őshonos gelagrubs, acklays vándorolt, és egy csodálatos sarlacc. Felucia volt szoros kapcsolat a Living Force, és mint ilyen, a világ növény-és állatvilág, beleértve a Felucians lehetne befolyásolja a jelenléte erős Force-felhasználók, mind a világos és sötét. A legtöbb növény és állatok Felucia alkalmazkodott a különleges védekezés, hogy megvédje őket egymástól, amely lehetővé tette számukra különösen ellenségesek az off-worlders.
Szerkesztés
Története

Eredetileg ismert Galuch, a bolygó gyarmatosították a Gossam a YE 27000, elején a csillagközi történetében. Felucia volt nehéz bolygót gyarmatosítani, mert a sűrű erdők és a lények. Amikor a Gossams próbált gyarmatosítani, hogy sok agresszív növények és az állatok igyekeztek megvédeni a bolygót, de a Gossams végül szerzett néhány kapaszkodók rajta. Felucia volt az egyik legkorábbi telepek, de ez volt az egyik legkevésbé lakott, mivel a hatalmas gomba dzsungel bizonyult túl vad, hogy támogatja a nagy Gossam telepek. Mint ilyen, a bolygó lett kicsit, hogy egy egzotikus visszavonulás világon a gazdagok Gossam együtt, hogy alázatos szolgák és munkások. 25126 körül YE, a bolygó beolvasztotta XIM birodalmát, ahogy bővült a határokon Királyság Cron.

A bolygó teljes egészében ellenőrzése alatt Commerce Guild, és ellenállás a Guild találtak szétszórva községekben a vadonban. Ezek a települések is otthont szökött munkavállalók, bűnözők, és ellenségei a Liga. Mivel a gyarmatok terjedését, az őshonos fajok Felucian föld alatti, vagy lakott kis falvakban a legvastagabb erdőkben. Sokan, ha nem az összes, a Felucians volt Erő-érzékeny, és volt egy közös kapcsolata a bolygó ökoszisztémát.
A klónok háborúja

"A Felucia, a Seps ásott a metal sarkát a sárban, hogy az idegen hellhole, és mert a Köztársaság jött utánuk. Szóval nem, csak meg kell felelni a hónapról hónapra a húsevő betegségek, sikoltó éjszakai ragadozók, és a Más látnivaló, hogy kísérteni a mai napig ... "
-Anonymous 501. klón kapitány

A farm a nysillin Felucia

Az ismeretlen pont alatt a Clone Wars, a gazdálkodó közösség jött létre a bolygó, amely nőtt az nysillin szolgált, hogy az orvosi gyógynövény. Ezek a gazdák később terrorizálják Hondo Ohnaka a kalóz banda, akik követelték, hogy a település adja át a szüret. Annak érdekében, hogy védjék magukat, a gazdák egy csoportja bérelt fejvadászok amely abból állt, Sugi, EMBO Seripas és Rumi Paramita. A Galaktikus Köztársaság is létrehozott egy orvosi állomás körül kering a bolygó kezelése céljából klón katona megsebesült a csatában. Ugyanakkor a Független Rendszerek Konföderációja szakaszos támadást, hogy megsemmisítették az űrállomás és az alkalmazott a droid adagolót, hogy a birtokában lévő keselyű droidokat elpusztítani minden betolakodókat.

Felucia később a székhelye a Kereskedelmi Céh, amely támogatta a Független Rendszerek Konföderációja és Felucia lesz értékes tagja a világ. 22 YE, a Jedi Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, és Plo Koon részt vett a hiábavaló támadást a bolygón. Később, a háború, a bolygó által megnevezett Palpatine főkancellár részeként "Triad of Evil" mellett Mygeeto és Saleucami.

A bolygó támadás során a Külső Perem ostromok. Az első támadást, 19 YE, Barriss Offee Zonder és bebörtönözték a bolygón. Aayla Secura vette az Intrepid a Felucia hoz elfog Shu Mai és mentési Barriss és Zonder, eközben a szeparatisták kezdték támadni a Coruscant.
Klón katona felszínén Felucia

Segítségével Padawan Ekria, Aayla megmentette Barriss és Zonder a Nigkoe fogdában, így a teljes körű földi csata. Köztársaság erők ezután bántalmazta Shu Mai személyes összetett, nem veszik észre, Mai már kiürítették, és a Utapau.

A Jedi szivárgott az összetett talált Mai rég letűnt, de sikerült leállították a droid hadsereget távolról, bérbeadás Bly parancsnok a klón csapatokat az összetett, ugyanakkor a Láthatatlan Kéz volt összetörő Coruscant-ra.

Sajnos, a vegyület rejtett csapdába, és a felszabaduló méreganyagok, megölve több klónok. A Jedi alig tudnak elmenekülni, mielőtt az egész összetett felrobbant, de sok klón nem. A csapda is indított a "mérgezett is" politika tartani a bolygót, hogy az érdemes Köztársaság, kibontakoztatását a rendkívül mérgező, biológiai anyag a vízbe ellátás Felucia természetes bolygóra kiterjedő vízi forgalmazási rendszer, amely megfertőzheti az egész bolygót négy nap.

Shu Mai mögött hagyott erők elrendelte, hogy megerősítsék a bolygó legnagyobb víztisztító berendezések. Tudták, hogy az egyetlen módja, hogy megakadályozzák a halálát millió volt, hogy átvegye a létesítmény, és tartalmazza a toxin. A Jedi Tanács küldött Stass Allie a klón erősítést Felucia.

Stass megszakította a klón kiépítésével és Padawan Drake Lo`gaan a Felucia, majd vezette a Saleucami. Köztársaság erők szét három erők, amelyek élén felé a másik lehetőség: Barriss, hadnagy Inc, és a hadnagy Barr a Har Gau, Ekria, Zonder, Drake, és a hadnagy Galle a Jiaozi és Aayla és katona Bly a Niango.
AT-OT használatban Felucia

Barriss erői legyőzték a Kereskedelmi Liga járőr, a költségek Inc hadnagy életét. Barriss elrendelte hadnagy Barr csapatai elhagyni őt, és akkor kap hadnagy Galle segítségért.

Eközben hadnagy Galle használt szakaszos visszavonulást, hogy elvonja a Kereskedelmi Liga csapatait a létesítmény a Jiaozi, amely a Padawans voltak képesek beszivárogni. A Padawans fejezte be küldetését az Jiaozi le is kell állítani a kimenő csövek megérkezése előtt a méreg, de nem tudtak hozzáférni az ellenőrzések a Niango és Har Gau.

Ekria zavarban volt, mikor észlelte, hogy egy Konföderációs-titkosított holo-tól Coruscant is kapott Bly, nem érti, hogy Darth Sidious átmosásra Order 66. Ekria tudta megcsapolni a klón-cam takarmányozásával Bly csapatai és íme Aayla, aki spooked a teljes csendben a vadon élő állatok, mint ő és Bly című felé Niango. Mivel Aayla volt elvonta egy őshonos madár figyelembe, hogy a levegő, ő lőtték le hátulról Bly és a többi klón.

Ezzel párhuzamosan, Barriss küzdött egyedül, körülvéve droidok. Neki megkönnyebbülés, látta hadnagy Galle emberei látszólag rohan neki a mentés, hanem azok lövést le.

A Padawans volt borzalmas Aayla gyilkosság, de tudni dekódolni az üzenetet, és hallani Rend 66. Aztán hallottam egy új üzenet a Köztársaság csatorna Coruscant: "Felhívás valamennyi Jedi. Ez Palpatine főkancellár. A háborúnak vége. Ismétlem, a háborúnak vége. Minden Jedi rendelnek vissza a Jedi Templom azonnal. Lesz kapni a további utasításokat, amikor megérkezik. "

A Padawans után ellenőrizte Galle a klón-cam, és látta, hogy Galle csapatai voltak, és majd szétrobban a Jiaozi lehetőség, hogy ölje meg a Padawans. A Padawans alig tudnak elmenekülni, és később a fejét a Coruscant.
Későbbi események

Mivel a vereség, szeparatista maradványok, köztük Gossam telepesek talált menedéket a kis enklávék a gombás pusztában, összefogásának szökevény munkások, betyárvilág és a csempészek, hogy a korábban üldözött.

Miután a klónok háborúja, a kár, hogy az ökoszisztéma együtt a fájdalmat és szenvedést éreztem a bolygón okozott sok erő érzékeny Felucians a libikóka veszélyesen közel a sötét oldalra az Erő. Ez tette Felucia még veszélyes hely, a hosszú évekig. Valamikor, mielőtt a Galaktikus Civil War, a Birodalom elfoglalta a bolygót, miután a világ elfog, hogy megsemmisítették a helyi minden ellenállást. A utóhatásaként Felucia bukásának, a Birodalom kezdte elfoglalni a világot. A császári erők fenn jelenlétét Kway Teow elsősorban gyűjteni Gossam rabszolgák kiviteli és a kutatás során biológiai anyagokkal vesz igénybe sokrétű és gazdag növényi élet.

A késő nappal a Nagy Jedi Purge, Darth Vader titkos tanítványa küldte Starkiller a Felucia kezelésére Force-sensitives ott. Master Shaak Ti is száműzte magát ezen a bolygón, ahol ő volt a képzés bánat sújtotta Padawan, Maris Brood, és Felucians egy konfrontációt a Sötét Úr. Starkiller harcolt az utat egy kis sereg Felucian harcos és elkötelezett Shaak Ti egy fénykard párbaj. Annak ellenére, hogy Ti mester rajta több Felucians, sőt felhívja a támogatást a Sarlacc, Starkiller ütötte le, és ő lett az erő, ez tovább is kifosztották Felucia a Dark Side. Egy évvel később a Birodalmat kezdte meg működését ezen a bolygón, hogy megszüntesse a natív Force sensitives, és létrehozott egy börtön létesítmény, ahonnan ügynökei Bail Organa Prestor mentettek admirális Gilder Varth.
Bűnözés ura Tyber Zann az ő erői a világ

Során a Galaktikus Polgárháború, 1 YE, Jabba Desilijic Tiure küldött egy Sith holocron hogy töltötte fele vagyonát, hogy a Felucia kell védeni a birodalom, ahol ellopták a Zann konzorcium. Ez volt ez idő alatt, hogy Tyber Zann itt vezetett a függő aki alvilági zsoldosok ellen a császári csapatok. Azonban Zann kapnánk elfoglalták a császári erők részeként a csapda által létrehozott Jabba, bár később menekülni. Ez véget vetett a konzorcium hovatartozását Felucia, és elkezdte a Hutt kartell.

4 YU, amikor a kartell bukott, a Hutts "műveletek Felucia megszűnt.

Valamikor később, az Új Köztársaság felszabadította Felucia a Birodalom uralma, és végül uralmuk a bolygón.

A Ithorians később gyarmatosították a bolygót után pusztulását Ithor, védelme alatt a Galaktikus Szövetség.
szerkesztés A színfalak mögött
A Felucia táj

Felucia jött létre a Csillagok háborúja III: A Sithek bosszúja. Korai concept art a bolygó ábrázolt világ hatalmas hagymás növények, hogy szivárgott antigravitic goo be az eget, amely később alakult ki lesz a bolygó Saleucami. Eredetileg a nyitó montázs a Konföderáció bolygók mellett támadás a Galaktikus Köztársaság, Felucia később során a Rend 66 montázs jelenetet, szolgáló helyet a halála fan-kedvenc Aayla Secura. A bolygó később vizsgálja meg a Expanded Universe média, mint a Paul ENS "webstrip kitérés: A szerencse forgandó, és legújabban a Star Wars: Force Unleashed A multimédia projekt. A bolygó nem szerepelt a videojátékok Star Wars: Battlefront II és a Star Wars: Empire at War: Forces a korrupció, mint játszható csatatér. A hátterétől bővült a Force Unleashed Campaign Guide és a The Essential Atlas, Felucia is megjelent évad a Star Wars: A klónok háborúja televíziós sorozat.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!