Bejelentésstar-wars1-6.5mp.eu
star wars4ever

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlapon

DagobahDagobah volt Külső Perem bolygó a Dagobah rendszerben. Egy távoli világ a mocsarak és erdők, ez szolgált menedékül a Jedi Nagymester Yoda száműzetése alatt, de egyébként nem volt méltó értelmes élet.


Földrajz

"Igen, biztos vagyok benne, hogy a teljesen biztonságos a droidok."
-Luke Skywalker, hogy R2-D2

Dagobah volt, kemény, nedves, mocsaras bolygón, többnyire fedett sekély mocsaras, fojtogató tarkított erdők. Igen kevés a valóban nyitott víztestek a bolygón: a vízellátás volt vékonyra fektettek az egész bolygó fő élőhelyek, mocsárvidékből, bár voltak, hatalmas területen sarat. Dagobah volt otthon sok lények, mint a bogwings, dragonsnakes, nudj, sleens, szőlő kígyók, és a mocsári meztelen csigák. Példák a növények is a Gnarltree és Hús virág. A bolygó nem rendelkezik olyan fejlett civilizáció.
Szerkesztés

"Mudhole? Nyálkás? Én otthon ez!"
-Yoda
Felfedezése és felmérések

Több száz évvel azelőtt, a Clone Wars, a Jedi Minch harcolt, és megölt egy erős Bpfasshi Sötét Jedi e unchartered bolygón. A Sötét Jedi energiáit bejuthat környékén, az első romlásról a folyosón a sötét oldalra.

Az első hivatalos Köztársaság felmérés Dagobah történt 39 YE. Elején 22 YE, közvetlenül azelőtt, hogy kitört a klónok háborúja, a Köztársaság kutatócsoport szerint Halka Négy-Den állomásozott a Dagobah, hogy a kutatás az őshonos növény-és állatvilágot. Től még a kezdeti értékelés, a csoport megállapította, hogy a Dagobah mászott egy hihetetlen sokszínűség az élet, és tett megjegyzéseket ajánlom Dagobah további kiterjedt vizsgálatokat, tekintettel a várható fejlődés a genetika és az orvostudomány, hogy még egy pár az életformáitok okozna. Sajnos, Halka Four-Den s kutatócsoport meghalt Dagobah előtt lehet letölteni. Valószínűleg kitörése miatt a Clone Wars, azok a veszélyben lévő jelzések figyelmen kívül hagyták, amíg már túl késő volt. A kevés túlélő kénytelenek voltak növelni a gyermekek kannibálok.

A kitört a klónok háborúja, Yoda Jedi mester volt, gyorsan felidézni Kenobi mester keresése Kamino, egy elveszett bolygó túl a Külső Perem. Tudta, hogy ha Kamino törölték a Jedi Archívum, más hasonló bolygók léteznie kell. Felfedezte harminchét ilyen világot, Dagobah volt közülük. Hunyt felette, de nem, mielőtt azt a menedéket. Ő is emlékezett volna az időt töltött egy hasonló mocsaras bolygó régen a múltja.
Yoda száműzetése
Yoda kezdődik száműzetése a Dagobah.

"Száműzetésbe, mennem kell. Sikertelen, amim van."
-Yoda

Közel a kezdete a Nagy Jedi Purge, Yoda lépett száműzetésbe a mocsárban a Dagobah után fordulat Darth Sidious. Úgy döntött, jóval azelőtt, hogy amennyiben ő nem vált valósággá, ő ott. Választásával a világot, hogy "nem létezik", és a bolygón élő vonagló a Living Force, Yoda maradt teljesen észrevehetetlen. Tette a lakás-barlang közelében, ami tovább megfosztani fénye oldalán jelenlétét.

Tash Arranda és Zak Arranda találkozott Yoda a bolygón, de úgy döntött, hogy nem a vonat őket a Jedi módon abban az időben, elmagyarázza nekik volt vár egy másik diák. Ezt követően, a Arrandas segített a mentésben a leszármazottai a felmérés csapat feladott 22 YE, így megszabadítva Dagobah a legközelebbi dolog, hogy a "fejlett civilizáció" volt talán soha dicsekedett.
A következő Skywalker
Luke Skywalker a lezuhant X-szárnyú a Dragonsnake Bog

"Ha megy a Dagobah rendszerben. Itt tanulni Yoda, a Jedi mester, aki megbízott bennem."
-Obi-Wan Kenobi, hogy Luke Skywalker

3 YU során a Galaktikus Polgárháború, Luke Skywalker kereste a jégen Hoth bolygón a szelleme Obi-Wan Kenobi, aki utasította, hogy törekszik a Yoda Dagobah annak érdekében, hogy lehet képezni a módon a Jedi. Skywalker utazott Dagobah az ő T-65 X-szárny, valamint R2-D2, vége után a csata Hoth. Miatt egyenetlen partra, Luke X-szárnyú végül is félig eltemetve a mocsárban, és a mogorva és ingerlékeny Luke találkozott egy furcsa teremtményt, hogy kiderült, hogy Yoda. Alatt fárasztó képzés, Luke megtanulta ellenőrzés és a hatalom a Force.
Luke Skywalker tanulás Yoda mester

Sok a tanítási módszerek tanult itt később alkalmazták a Jedi Praxeum a Yavin 4-en. A Dagobah, Luke találkoznak a droid fejvadász, amelynek feladata az volt, hogy megöli Luke. Luke legyőzte a droid a fegyveres harcban. Luke volt az érzésem, hogy a találkozás volt a teszt által megszervezett Yoda, de fogalmam sem volt, hogy ő telt el, vagy nem. Lukács később lépett be a barlangba, ahol a Sötét Jedi elesett tesztelni magát, és tapasztalt olyan elképzelést, ahol harcolt változata Darth Vader és Luke arca alatt a maszk, tippek mind Vader identitás, mint az apja, és saját későbbi részvétel a sötét oldalon. Később, a képzés, Skywalker Volt egy látomásom a barátai Han Solo, Leia Organa, Chewbacca és a szenvedés a Bespin. Ennek eredményeként, otthagyta képzés elején, ígéretes, Yoda, hogy visszatér elvégzéséhez szükséges.

Tette vissza 4 YU, de csak az idő, hogy egy utolsó beszélgetés Yoda halála előtt. Ezután beszélt széleskörűen Obi-Wan Kenobi kapcsolatban egymásnak ellentmondó történetek Luke szülőktől.
Jedi bevonása

Az Új Köztársaság létrehozott egy alapot Mount Yoda 5 YU.

Luke Skywalker visszatért a Dagobah 9 YU, ebben az időben látta a jövőképet a múlt a barlangban, és megtalálják a Sötét Jedi hívogatta a hívást. Ő visszatért ismét 12 YU az akkori szerelmének Callista Ming, próbálja újra létrehozni vele a kapcsolatot a Force.

14 YU, a sötét oldal erejét a barlang volt siphoned a tanítványai Ragnos. Ez feltehetően távoli minden a sötét energia, de ez feltehetően nem küldhető vissza a forrás, ha a jogart a Ragnos megsemmisült, vagy más módon valahogy regenerált magát.

22 YU, Anakin Solo együtt Ikrit, Tahiri Veila, Uldir Lochett, Peckhum és R2-D2 visszatért a Dagobah, mert Anakin már zavarta a látomások magát, mint a Sötét Jedi, ez az ő öröksége, mint az unokája Anakin Skywalker , aki lett a hírhedt Darth Vader. Után a túlélő találkozás a bolygó veszélyes állatok, Anakin és társai végül elérték ugyanazt a barlangot, amely Lukács ment évvel korábban. Ott, Anakin szembe megnyilvánulásai saját kétségeit, de győztesen.

36 YU, Grand Master Luke Skywalker Jedi lovagok elküldött Tahiri, Lowbacca és Tesar Sebatyne a Dagobah meditálni száműzetésben. Már ítélték a veszélyt, hogy Jedi biztonság miatt három szakembereknek elhaladó Jedi információk Aryn Dro Thul alatt Swarm War. Luke azt mondta nekik, hogy ő nevezi őket, ha úgy érezte, hogy kész volt, hogy csatlakozzam a megrendelés, és hogy azok ne hagyják, amíg úgy érezték, hogy a hívás.
szerkesztés Fauna

* Accipiptero
* Bogwing
* Butcherbug
* Dagobah python
* Dagobian mocsári gyík
* Dragon kígyó
* Jubba madár
* Csontos fehér pók
* Leaf-farkát
* Lobel
* Morp
* Nharpira
* Nightbat
* Nudj
* Scrange
* Sleen
* Spade-fejes smooka
* Spotlight lajhár
* Mocsári csiga
* Szőlő kígyó


szerkesztés A színfalak mögött
Concept art Ralph McQuarrie

Dagobah a neve a konténer gyűjtjük a Buddha ereklyék.

Pala-hoz feltűnik egy jelenet a Sith-ek bosszúja, a bolygó volt vágva az utolsó film, így ezt a DVD-kiadás.

A A Birodalom visszavág Lukács megjegyzi, hogy "van valami ismerős ez a hely." Ez már hint egy ismeretlen korábbi fogalmát Lukács fiatalok a bolygót, hogy végül nem használták a prequel. Mivel semmi ilyesmi már kiderült még, Luke esetleg utal Force víziók volt az álmok vissza a Tatooine-ra, vagy a Yoda jelenléte, amit úgy érezhette, mint egy újszülött a Polis Massa.

Örököse a birodalom leírja, hogyan Yoda visszatért Dagobah megvalósítása érdekében a Sötét Jedi-ból Bpfassh és megölte a bolygón. A Star Wars Insider 98 Leland Chee azt írja, hogy ez már nem tekinthető része a folyamatosság, mert Yoda soha nem volt a Dagobah száműzetése előtt. Azt javasolta, hogy a csata után röviddel a száműzetés, de az ilyen elmélet nem erősítette, de.

A szegmens a Wizards.com `s Planet Hoppers vonás volt tervezett Dagobah, de soha nem mentesít.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!